Adverteren op Emigratie Toos

Emigratie Toos wordt regelmatig bezocht door Nederlandstalige emigranten (in spe) met vragen over belastingen, verzekeringen, pensioenen en eigen bedrijf. De praktijk leert dat elke emigratie zaak uniek is. Advies op maat wordt door de Emigrant zeer hoog gewaardeerd - evenals een verwijzing naar een ervaren belasting, verzekering en pensioen specialist. Bent u een Emigratie specialist?- Neem contact op met Emigratie Toos voor verwijzingen naar uw praktijk.

Belasting, pensioen adviseurs met emigratie specialiteit

Als belasting, verzekering of pensioen adviseur gespecialiseerd in emigratie vraagstukken is het ook mogelijk om direct op Emigratie Toos te adverteren. Dit kan bijvoorbeeld op enkele of meerdere website pagina's tegelijkertijd. Heeft U een adviespraktijk gespecialiseerd in Emigratie vraagstukken en bent U geïnteresseerd in advertentieruimte op maat? Neem contact op voor de tarieven en voorwaarden.

Tevens is het mogelijk om uw Emigratie zaak of vraagstukken uit de praktijk op Emigratie Toos meer voetlicht te geven in een speciaal artikel. Dit kan als belastingadvies- of verzekeringspraktijk maar ook als particulier om zodoende in contact te komen met andere emigranten die worstelen met dezelfde vraagstukken.

Adverteren met Adwords op Emigratie Toos

Adverteren kan ook indirect via de Adwords channels van Emigratie Toos. Meer informatie kunt u vinden bij Google Adwords Managed Placements (engels). Nederlandstalige informatie is te vinden bij Google Adwords  Netwerk distributie instellingen.